Welkom bij de drukkerij van het noorden
Koartedyk 3, Giekerk
info@rekladruk.nl

Boeken

Er zijn maar weinig boeken hetzelfde. En dat is maar goed ook! Elk boek is uniek qua inhoud, vormgeving en bindwijze. Kom eens langs om ook jouw boek uniek te maken.

img_divider

Met de hand vervaardigd

Elk bijzondere vorm of formaat is met de hand te vervaardigen. Veel aandacht wordt besteed aan de uiterlijke vorm van het boek, de constructie en de binding. Ook leeslinten, sluitelastiek of insteekhoes kunnen worden toegevoegd.

 

 

img_divider

Cahiersteek

 

 

Cahiersteek

 

Een ouderwetse schoolschriftsteek die met garen wordt bijeengebonden. Tegenwoordig wordt deze bindwijze veel gebruikt voor luxe brochures. Het is in meerdere kleuren leverbaar. 

 

img_divider

Singersteek

 

Deze bindwijze is genoemd naar de bekende Singer naaimachine omdat die met een machine wordt vervaardigd. Het is een ideale bindwijze wanneer er meerdere papiersoorten of elk ander materiaal samen gebonden moeten worden.  Ook het garen voor de singersteek is in diverse kleuren leverbaar.    

 

 

singer

 

 

img_divider

 

 

Goud op snee

 

Ook papierranden kunnen worden verguld met goud of zilverfolie. Bij visitekaartjes wordt wordt deze goud op snee vaak toegepast voor wat extra cachet. Maar ook gelegenheidsdrukwerk krijgt er iets extra’s door. 

 

 

img_divider

folie

 

 

Persvergulden of foliedrukken

 

Het vroegere bladgoud is tegenwoordig vervangen door folie in allerlei kleuren. 

 

 

img_divider

Snede versiering

 

De bladzijden van een boek zijn ook te versieren door ze te verven. Het geeft iets extra’s, iets opvallends aan een boek.

 

 

 

 

img_divider

leer-perkament

 

 

Leer en perkament

 

Veelal wordt dit toegepast om een boekband een luxe effect mee te geven. Het is een precies werkje, eigenlijk een kunstwerkje. Daarnaast zijn deze materialen ook te versieren met bladgoud, verf en beits. Perkament is doorschijnend en geeft mooi effect.

 

Onze sterke punten

Rekladruk is dé grafische partner voor speciaal drukwerk. Wij binden, plakken, nieten, lijmen, stanzen, rillen, lakken en perforeren in eigen huis.

  Diverse bindvarianten
  Volop afwerkingsmogelijkheden
 Bescherming drukwerk
  Verfraaiing drukwerk
  Bijna alles onder één dak