Welkom bij de drukkerij van het noorden
Koartedyk 3, Giekerk
info@rekladruk.nl

Wij zijn Rekladruk

Rekladruk is een moderne offsetdrukkerij met 13 medewerkers, gevestigd in Gytsjerk (Giekerk) in Friesland. Rekladruk is een energieke, informele en amicale drukkerij waar elke klant met plezier komt voor snel en voordelig kwaliteitsdrukwerk. In een modern bedrijfspand aan de rand van Giekerk beschikken wij over een ultra modern machinepark met een afdeling voorbereiding, twee- en vierkleuren drukpersen en een hoogwaardige afwerkingsafdeling. We hebben alle ruimte en een uitstekende logistiek om ook het voorraadbeheer te verzorgen voor onze klanten, inclusief de verzending van deur tot deur. Onze trouwe klantenkring bestaat voornamelijk uit overheden, bedrijven en verenigingen door heel Nederland. Kijk voor meer informatie over het drukwerk dat wij leveren bij 'ons werk' maar even langskomen om met eigen ogen te zien wat wij maken, is nog veel leuker. Je bent van harte welkom!

1980
Gestart
Vader Ben en moeder Nelie de Vries startte in 1980 drukkerij Rekladruk. Beslist niet standaard maar altijd aangenaam.

2002
Martijn en René
De twee zonen René en Martijn zetten de drukkerij voort. De no-nonsense aanpak en de prijs-kwaliteitsverhouding is gebleven.

2009
Nieuwe locatie
Een grafisch proces vereist een modern machinepark, een prettige werkomgeving en mensen met hart voor papier, karton en inkt. Rekladruk dus.

2020
40 jaar bestaan
Dit jaar bestaan wij 40 jaar. Nog steeds dé drukkerij van het noorden.

Het Rekladruk team

Martijn en René de Vries

BROERS Samen met 13 medewerkers vervaardigen Martijn en René de Vries elke dag, elke week en elke maand, jaar in jaar uit, prachtig mooi en functioneel drukwerk. Nooit is ze iets teveel, iets te moeilijk of iets te gek. Kantoortijden zijn enkel een indicatie want levertijd en flexibiliteit zijn de dragende pijlers onder deze moderne drukkerij.

Rekladruk in Giekerk

HET TEAM Een hecht team van medewerkers assisteert de broers in de drukkerij. Al jaren zijn ze samen, kennen de klanten en het werk als hun broekzak, zijn ieder voor zich multifunctioneel inzetbaar en dat is belangrijk voor zowel de kwaliteit als de doorloopsnelheid van het drukwerk. Samen zijn zij Drukkerij Rekladruk.

Producten & Diensten

REKLADRUKKER Drukwerk van zwart wit tot full colour. Verpakkingen in alle vormen en maten. Mappen, brochures en kranten op ultra lichtgewicht papier. Complete huisstijlen, mailings, omslagen. Kleine en grote oplagen. Verzending van deur tot deur. Stansvormen, rillijnen, perforatielijnen

Drukken

D Mooi drukwerk is niet duur. Met een twee- en vierkleurenpers en onze CTP-apparatuur zijn de mogelijkheden talrijk.

Snijden

SOp maat gesneden drukwerk is één van de specialiteiten van Rekladruk.

Binden

BVoor brochures en boeken zijn er diverse bindmogelijkheden. Kijk onder boeken voor meer informatie.

Pregen

PEen logo of actiebutton laten oplichten door reliëf aan te brengen, is ook mogelijk bij Rekladruk.

Lakken

LHet verfraaien en beschermen van drukwerk draagt bij aan een prachtig eindresultaat.

Foliën

FVoor een gouden of zilveren detail op drukwerk en verpakkingen.

In de Friese media

Uiterst modern machinepark

Voor elke klant een grafische kunstwerk.

 

 Hoogwaardige voorbereiding
 Diverse drukpersen
 Superieure afwerkingsmogelijkheden

Bel ons voor meer info

+ Visitekaartjes gedrukt
Tevreden klanten
m2 Papier en karton
+ Drukwerk

Partners

Rekladruk kan veel zelf maar niet alles. Door een langdurige samenwerking met diverse partners op verschillend gebied worden wij allemaal beter.

frl-post vlaar papyrus_logo