Welkom bij de drukkerij van het noorden
Koartedyk 3, Giekerk
info@rekladruk.nl

overigpantozol

 

 

Verpakkingen

Verpakkingen zijn oorspronkelijk bedoeld om een product te beschermen, te bewaren of te koelen. Maar een product op laten vallen tussen die van de concurrent is natuurlijk ook een belangrijke functie. Rekladruk maakt elke kartonnen verpakking op maat en in de gewenste vorm. Lees meer over onze mogelijkheden.

img_divider

Rondhoeken en perforeren

Ronde hoeken geeft een brochure iets opvallend extra’s maar ook voor al het gelegenheidsdrukwerk is het een gewilde techniek. Perforeren is het aanbrengen van gaatjes in papier of karton waardoor iets gemakkelijk af te scheuren is, zoals bijvoorbeeld bij een antwoordkaart of waardebon.

perfo

 

 

img_divider

Geb_muisjes

 

 

Stansen en rillen

Een speciale vorm heeft een stansmes nodig. Een mal waarmee elke vorm uit papier of karton kan worden gesneden. Maar ook de titel op een omslag kan worden gestanst. 
Rillen is het aanbrengen van een vouwlijn, het is een groef die netjes en makkelijk vouwen mogelijk maakt.

 

 

img_divider

Handvergulden

Deze techniek verwarmt letters, lijnen en stempeltjes in goud, zilver of plastic kleuren. Het is een chique versiering op drukwerk.   

 

 

folie

 

 

Key Benefits of the Service

Rekladruk is dé grafische partner voor speciaal drukwerk. Wij binden, plakken, nieten, lijmen, stanzen, rillen, lakken en perforeren in eigen huis.

  Diverse bindvarianten
  Volop afwerkingsmogelijkheden
 Bescherming drukwerk
  Verfraaiing drukwerk
  Bijna alles onder één dak